Welcome to situs perusahaan kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen Jingbo Intelligent Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2016 minangka sawijining perusahaan produk hardware lan specialized ing cetakan hardware, bagean hardware tliti, CNC lathe / penggilingan / bagean ngebur lan mesin hardware lathe bagean, jigs / Jadwal, jamur bagéan, etc. Nggabungaken R & D, produksi, dodolan lan layanan sawise-sales.

NEWS

Security Fingerprint Smart Door Handle Lock Keypad Password Lock

How To Improve The Stability Of The Mould?

In the production practice, once some moulds are put into the production line, they often have various problems, which can not meet the production requirements or tech...

Apa sing Alasan Kanggo Atos lumahing Of Steel Castings?
Manganese Steel lumahing roughness iku faktor penting ing deteksi kualitas Manganese stainless steel, kayata ...
Cara Kanggo Ngapikake Ing lumahing roughness Steel Castings
1. Nambah lancar saka lumahing saka stainless steel, stainless steel punika faktor pengaruh roug lumahing ...
Tampilan Online Chat!