Wilujeng sumping di situs web parusahaan urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen Jingbo calakan Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 2016 salaku produsén produk hardware na husus di molds hardware, patempatan hardware precision, CNC lathe / panggilingan / bagian pangeboran sarta machining precision hardware lathe bagian, jigs / fixtures, kapang bagian séjén, jsb integral tina R & D, produksi, jualan na jasa saatos-jualan.

wartos

Security Fingerprint Smart Door Handle Lock Keypad Password Lock

Naon Kumaha ngubaran konci panto pinter

Smart door locks are the entry-level products for smart homes, and their popularity is getting higher and higher. Many new communities are equipped with smart door loc...

Naon Dupi alesan pikeun The kasar beungeut steel Steel Castings?
castings baja permukaan roughness mangrupa faktor penting dina beungeut kualitas castings stainless steel, kayaning ...
Metoda Pikeun Ningkatkeun The Surface Roughness Of steel Steel Castings
1. Ngaronjatkeun smoothness tina beungeut stainless steel, stainless steel mangrupa faktor pangaruh roug beungeut ...
WhatsApp Online Chat!